Servis klima uređaja usluga je koju nudi osječka tvrtka FRIGO-ELEKTRO MF.

Servis klima uređaja je iznimno važan kako bi vaš uređaj uvijek radio učinkovito te kako bi trajao što duže. Redoviti servis klima uređaja pomaže u održavanju kvalitete zraka u vašem domu ili poslovnom prostoru, smanjuje rizik od kvara i produžuje životni vijek klima uređaja.

FRIGO-ELEKTRO MF ima tim stručnih servisera koji su obučeni za popravak i održavanje svih vrsta klima uređaja. Njihov tim može obaviti servis klima uređaja u vašem domu ili poslovnom prostoru, a također vrši dostavu i montažu novih klima uređaja.

Kada se radi o servisu klima uređaja, FRIGO-ELEKTRO MF pruža niz usluga koje uključuju čišćenje, dezinfekciju, popravak i zamjenu dijelova. Njihovi serviseri također će vam dati savjete kako biste mogli sami održavati klima uređaj, što može smanjiti troškove održavanja i produžiti vijek trajanja uređaja.

Uz servis klima uređaja, FRIGO-ELEKTRO MF nudi i prodaju klima uređaja raznih renomiranih proizvođača, kao i montažu novih klima uređaja. Njihova ponuda uključuje različite vrste klima uređaja, a njihovo stručno osoblje pomoći će vam odabrati klima uređaj koji odgovara vašim potrebama i zahtjevima.

FRIGO-ELEKTRO MF možeš pronaći u Osijeku na adresi Vukovarska cesta 87, a za sve upite i informacije možeš ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 98 176 7295 ili slanjem e-mail poruke na [email protected] .