Knjigovodstvo je danas potrebno svakome tko se bavi nekakvim oblikom poslovanja, a obrt za knjigovodstvene poslove i poslovne planove Vagica može preuzeti sve vaše knjigovodstvo na sebe.

Vagica pruža sveobuhvatne usluge koje obuhvaćaju vođenje financijskih evidencija, pripremu financijskih izvještaja, obradu plaća, knjiženje ulaznih i izlaznih računa, izradu poreznih prijava i još mnogo toga. Pri svemu slijede najnovije zakone i propise kako bi se osiguralo da vaše poslovanje bude u skladu s važećim pravilima.

Financijski i porezni savjeti koje pruža Vagica predstavljaju neprocjenjivu vrijednost za vaše poslovanje. Njihovi stručnjaci pružaju vam smjernice i strategije kako biste usmjerili vašu tvrtku prema uspjehu i profitu. Bez obzira jeste li početnik u poslovanju ili iskusni poduzetnik, suradnja s Vagicom omogućit će vam da poslujete s izvrsnim rezultatima.

Svoje knjigovodstvene usluge pružaju obrtnicima, poljoprivrednicima, malim, srednjim i velikim poduzetnicima, udrugama te svima onima koji se bave bilo kojim oblikom poslovanja koje zahtjeva vođenje knjigovodstva.

Vagicu možete pronaći u Đakovu na adresi Otona Ivekovića 95, a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 95 378 4778 ili slanjem e-mail poruke na [email protected].