Kokteli, čija dekorativnost graniči s umjetnosti, dio su ponude zagrebačkog Daniel’s bara.

Smješten u prizemlju poslovne zgrade na križanju Slavonske avenije i Marohnićeve ulice u Zagrebu, Bar Daniel’s postao je omiljeno mjesto za ljubitelje koktela. Iako je poznat po vrhunskoj kavi i ugodnoj atmosferi, prava zvijezda večeri u Daniel’su su njihovi pažljivo osmišljeni kokteli. Uz moderni interijer i diskretna svjetla, ovo mjesto pruža savršen prostor za uživanje u večernjim izlascima, uz širok izbor pića koja zadovoljavaju i najzahtjevnije goste.

Daniel’s Bar nudi koktele od najpoznatijih svjetskih brendova alkoholnih pića, pripremljene s posebnom pažnjom i kreativnošću. Svaki koktel ima jedinstven okus, bilo da preferirate klasiku poput Mojita ili se odlučite za neku od njihovih specijalnih kreacija. Njihova ponuda mijenja se ovisno o tematskim večerima, poput tjedna viskija ili tjedna vina, što gostima omogućuje da istraže nove okuse i kombinacije.

Osim što pruža vrhunski noćni provod, Daniel’s Bar stalno iznenađuje inovativnim događanjima, što ga čini idealnim odabirom za one koji žele više od klasičnog koktel iskustva. Ovdje, svaka večer donosi novu priču, a kokteli su samo početak avanture.

Daniel’s bar pronaći ćete u Zagrebu na adresi Slavonska Avenija 6, a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati slanjem poruke na [email protected].