Politika privatnosti

Ova Politika privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo, otkrivamo i štitimo vaše osobne podatke prilikom korištenja naše web stranice. Molimo vas da pažljivo pročitate ovu Politiku privatnosti kako biste razumjeli naše prakse u vezi s vašim osobnim podacima.

Lite_png

Politika privatnosti (Privacy Policy)

Molimo vas da pažljivo pročitate kako biste razumjeli naše prakse u vezi s vašim osobnim podacima.

Više informacija

Prikupljanje i korištenje podataka:
Prilikom posjete našoj web stranici, može se prikupiti određene informacije o vama, kao što su vaše ime, e-adresa, kontakt podaci, demografski podaci i druge informacije koje dobrovoljno pružite. Ove informacije koristimo isključivo za slanje relevantnih informacija, pružanje traženih usluga, personalizaciju vašeg iskustva i poboljšanje naše web stranice. Također, ukoliko ste nam dali pristanak za primanje takvih poruka, koristimo vaše podatke za promociju putem e-pošte. U svrhu osiguravanja potrebne povratne informacije, vaše podatke možemo podijeliti s trećim stranama.

Korištenje podataka:
Vaše osobne podatke koristimo u svrhe pružanja usluga koje ste zatražili, slanja relevantnih informacija i obavijesti, poboljšanja naših proizvoda i usluga, analize statistika i marketinških istraživanja. Vaše podatke dijelit ćemo s trećim stranama, kako bi vam osigurati potrebnu povratnu informaciju.

 Pristanak i odjava:
Vaš pristanak za prikupljanje i obradu osobnih podataka smatra se dobivenim kada nam pružite svoje kontakt podatke putem naše web stranice. Ako više ne želite primati e-poruke od nas, možete se odjaviti koristeći poveznicu za odjavu koja je uključena u svakoj e-poruci koju vam šaljemo. Ako poveznica nije dostupna, obratite se putem kontaktnih podataka.

 Sigurnost podataka:
Poduzimamo sve razumne tehničke i organizacijske mjere kako bismo osigurali sigurnost vaših podataka i spriječili neovlašten pristup, gubitak ili oštećenje podataka. Vaši podaci bit će obrađeni samo od strane ovlaštenih osoba koje su obvezne čuvati povjerljivost podataka.

 Prava korisnika:
Imate pravo pristupiti, ispraviti, ograničiti ili izbrisati vaše osobne podatke koje imamo. Također imate pravo prigovora na obradu vaših podataka i pravo na prenosivost podataka. Ako želite ostvariti ta prava ili imate pitanja u vezi s obradom vaših podataka, kontaktirajte nas putem navedenih kontaktnih podataka.

Ova Politika privatnosti može se povremeno ažurirati. Molimo vas da redovito provjeravate najnoviju verziju kako biste bili informirani o eventualnim promjenama. Ako nastavite koristiti našu web stranicu nakon objave izmjena, smatrat ćemo da ste prihvatili ažuriranu Politiku privatnosti.

Kontrolor podataka:
Naša organizacija djeluje kao kontrolor podataka u skladu s GDPR-om. Ako imate pitanja ili želite ostvariti svoja prava u vezi s vašim osobnim podacima, molimo kontaktirajte nas putem navedenih kontaktnih podataka. Važno nam je vaše mišljenje i trudimo se osigurati da vaša privatnost bude zaštićena.

Ako imate pitanja ili želite ostvariti svoja prava u vezi s vašim osobnim podacima ili primljenim e-porukama, možete nas kontaktirati na sljedeći način: E-pošta: [email protected]

Lite_png

Uvjeti korištenja (Terms of Service)

Molimo vas da pažljivo pročitate kako biste razumjeli naše prakse u vezi s vašim osobnim podacima.

Više informacija

Dobrodošli na našu web stranicu. Molimo vas da pažljivo pročitate sljedeće Uvjete korištenja prije nego nastavite koristiti našu web stranicu. Pristupom i korištenjem naše web stranice slažete se s ovim Uvjetima korištenja u cijelosti. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih Uvjeta, molimo vas da ne koristite našu web stranicu.

Intelektualno vlasništvo
Sva intelektualna vlasništva i autorska prava povezana s sadržajem i materijalima na ovoj web stranici (uključujući, ali ne ograničavajući se na tekst, grafike, logotipe, ikone, slike, audio zapise, video zapise itd.) su vlasništvo naše tvrtke ili drugih vlasnika koji su nam dali odgovarajuću dozvolu za korištenje.

Ograničenja upotrebe
a) Ova web stranica namijenjena je samo za osobnu i nekomercijalnu upotrebu. Ne smijete koristiti materijale s ove web stranice u komercijalne svrhe bez našeg izričitog pisanog dopuštenja.
b) Ne smijete mijenjati, reproducirati, distribuirati, prikazivati, objavljivati, prenositi, prodavati ili stvarati izvedene radove na temelju sadržaja ove web stranice bez prethodne pisanog dopuštenja.

Odgovornost korisnika
a) Pristajući na ove Uvjete korištenja, izričito se slažete da ćete koristiti našu web stranicu na vlastitu odgovornost i prihvaćate svu odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitke koji mogu nastati iz vašeg korištenja web stranice.
b) Ne smijete koristiti našu web stranicu na način koji je nezakonit, uvredljiv, prijeteći, zlonamjeran ili koji krši prava drugih korisnika ili trećih strana.

Promjene i prekid usluge
Zadržavamo pravo promjene ili prekida pružanja usluge putem ove web stranice u bilo kojem trenutku, iz bilo kojeg razloga i bez prethodne najave. Nećemo biti odgovorni prema vama ili bilo kojoj trećoj strani za bilo kakve promjene, suspenzije ili prekid usluge.

Poveznice na druge web stranice
Naša web stranica može sadržavati poveznice

Google_ads_png

Pristupačnost (Accessibility)

Molimo vas da pažljivo pročitate kako biste razumjeli naše prakse u vezi s vašim osobnim podacima.

Više informacija

Naša tvrtka posvećena je osiguravanju pristupačnosti našoj web stranici za sve korisnike, u skladu s primjenjivim zakonodavstvom o pristupačnosti. Slijedimo smjernice za pristupačnost i kontinuirano radimo na poboljšanju korisničkog iskustva za sve posjetitelje naše web stranice.

Mjere za pristupačnost:
Povećanje kontrasta: Osiguravamo dovoljan kontrast između teksta i pozadine kako bi se omogućila bolja čitljivost.

Alternativni tekst: Pravilno koristimo alternativni tekst (ALT tagove) za slike kako bi ih korisnici koji koriste čitače zaslona mogli razumjeti.

Poveznice: Koristimo opisne tekstove za poveznice kako bi korisnici s vizualnim poteškoćama mogli razumjeti svrhu poveznice.

Tastatura: Osiguravamo da se naša web stranica može navigirati pomoću tastature za korisnike koji ne mogu koristiti miš.

Jednostavna navigacija: Održavamo jasnu i dosljednu navigaciju kako bi korisnici lakše mogli pronaći informacije. Kontinuirano poboljšanje:

Nastojimo kontinuirano poboljšavati pristupačnost naše web stranice. Redovito provjeravamo sukladnost sa smjernicama za pristupačnost i reagiramo na povratne informacije korisnika kako bismo ispravili nedostatke i pružili bolje iskustvo.

Pomoć i povratne informacije: Ako imate poteškoća u pristupanju našoj web stranici ili imate bilo kakve prijedloge za poboljšanje pristupačnosti, slobodno nas kontaktirajte putem navedenih kontaktnih podataka. Vaša povratna informacija nam je važna i pomoći će nam da unaprijedimo pristupačnost naše web stranice.

Google_ads_png

Google Analytics

Molimo vas da pažljivo pročitate kako biste razumjeli naše prakse u vezi s vašim osobnim podacima.

Više informacija

Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analitike koju pruža Google Inc. (“Google”).

Google Analytics koristi kolačiće, tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem računalu radi analize načina korištenja web stranice. Informacije generirane kolačićem o vašem korištenju ove web stranice obično se prenose na Googleov poslužitelj u Sjedinjenim Američkim Državama i tamo se pohranjuju. Međutim, ako na ovoj web stranici omogućite anonimizaciju IP adrese, Google će skratiti vašu IP adresu unutar država članica Europske unije ili drugih država koje su potpisnice Sporazuma o Europskom gospodarskom prostoru. Samo u iznimnim slučajevima puna IP adresa će se prenijeti na Googleov poslužitelj u SAD-u i ondje skratiti. Google će koristiti ove informacije u ime operatora ove web stranice kako bi analizirao vaše korištenje web stranice, sastavljao izvještaje o aktivnostima na web stranici i pružao druge usluge vezane uz aktivnosti na web stranici i korištenje interneta operatoru web stranice. IP adresa koju vaš preglednik prenese u okviru Google Analytics-a neće se spojiti s drugim Googleovim podacima. Možete odbiti upotrebu kolačića odabirom odgovarajućih postavki u svom pregledniku, no napominjemo da u tom slučaju možda nećete moći u potpunosti koristiti sve funkcionalnosti ove web stranice. Također možete spriječiti prikupljanje podataka generiranih kolačićem o vašem korištenju web stranice (uključujući vašu IP adresu) i obradu tih podataka od strane Googlea preuzimanjem i instaliranjem dodatka za preglednik dostupnog na sljedećem linku: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Dodatne informacije o uvjetima korištenja i zaštiti podataka možete pronaći u Pravilima o privatnosti Google Analyticsa i Uvjetima korištenja usluge Google Analytics.

Google_ads_png

YouTube

Molimo vas da pažljivo pročitate kako biste razumjeli naše prakse u vezi s vašim osobnim podacima.

Više informacija

Korištenje YouTube integracije Ova web stranica koristi integraciju s YouTube platformom radi prikaza video sadržaja. YouTube je usluga koju pruža tvrtka Google LLC (“YouTube”).

Kolačići i praćenje
Prilikom posjeta web stranici s integriranim YouTube video sadržajem, YouTube može postaviti kolačiće i druge tehnologije praćenja kako bi prikupio informacije o vašem korištenju video sadržaja. Ove informacije koriste se za analizu statistika, pružanje personaliziranog sadržaja i oglasa te poboljšanje usluga YouTube platforme. Više informacija o tome kako YouTube prikuplja i obrađuje podatke možete pronaći u Uvjetima korištenja YouTube usluge (https://www.youtube.com/t/terms)  i Googleovoj politici privatnosti (https://policies.google.com/privacy).

Kontrola privatnosti
Ako želite ograničiti praćenje ili prikupljanje podataka od strane YouTube platforme, možete upravljati postavkama privatnosti na svom YouTube računu ili koristiti druge dostupne mehanizme za kontrolu. Dodatne informacije o postavkama privatnosti dostupne su na stranicama pomoći YouTube platforme.

Napominjemo da ova web stranica nema kontrolu nad kolačićima i drugim tehnologijama praćenja koje postavlja YouTube platforma. Molimo vas da se upoznate s njihovim Uvjetima korištenja i Politikom privatnosti kako biste bili informirani o njihovim praksama vezanim uz obradu podataka.

tiktok_png

Kolačići (Cookies)

Molimo vas da pažljivo pročitate kako biste razumjeli naše prakse u vezi s vašim osobnim podacima.

Više informacija

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo i analizirali način na koji koristite našu web stranicu. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem uređaju prilikom posjete web stranici. Oni nam omogućuju da vam pružimo personalizirani sadržaj i funkcionalnosti te da analiziramo statistike posjećenosti.

Vrste kolačića:

  1. Tehnički kolačići: Ovi kolačići su neophodni za pravilno funkcioniranje naše web stranice. Bez njih određene funkcionalnosti ne bi bile dostupne.
  2. Analitički kolačići: Koristimo ove kolačiće kako bismo pratili i analizirali način na koji posjetitelji koriste našu web stranicu. To nam pomaže u poboljšanju sadržaja i funkcionalnosti web stranice.
  3. Marketinški kolačići: Ovi kolačići se koriste za praćenje vašeg ponašanja na web stranici kako bismo vam mogli pružiti personalizirane oglase i sadržaj.

Podešavanje kolačića:
Možete prilagoditi postavke kolačića putem postavki preglednika koji koristite. Imajte na umu da blokiranje određenih vrsta kolačića može utjecati na funkcionalnost i ispravan rad naše web stranice.

Pristanak:
Korištenjem naše web stranice, pristajete na korištenje kolačića prema ovoj Cookie politici.

Više informacija:
Za detaljnije informacije o kolačićima koje koristimo i kako se koristimo vašim podacima, molimo pročitajte našu Politiku privatnosti.

Google_Business_Profile_png

GDPR

Molimo vas da pažljivo pročitate kako biste razumjeli naše prakse u vezi s vašim osobnim podacima.

Više informacija

GDPR (Opća uredba o zaštiti podataka) je zakonodavni okvir Europske unije koji regulira prikupljanje, obradu i zaštitu osobnih podataka građana EU. Ova uredba ima za cilj osigurati veću zaštitu privatnosti i kontrolu nad osobnim podacima pojedinaca.

 GDPR ima širok opseg primjene i odnosi se na sve organizacije koje prikupljaju i obrađuju osobne podatke građana EU, bez obzira na njihovu lokaciju. To uključuje i web stranice i aplikacije koje prikupljaju podatke posjetitelja iz EU.

 GDPR ima značajan utjecaj na način na koji organizacije upravljaju osobnim podacima i pružaju zaštitu privatnosti korisnicima. Uvođenje odgovarajućih postupaka i pravilno pridržavanje GDPR-a ključno je za usklađivanje s tim propisima i izgradnju povjerenja korisnika.

 GDPR Obavijest o zaštiti podataka Ova obavijest o zaštiti podataka objašnjava kako koristimo i štitimo vaše osobne podatke u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR). Vaša privatnost nam je važna i posvećeni smo zaštiti vaših podataka i osiguranju njihove sigurnosti.

Lite_png

e-Privacy

Molimo vas da pažljivo pročitate kako biste razumjeli naše prakse u vezi s vašim osobnim podacima.

Više informacija

e-Privacy (Elektronička privatnost) je zakonodavni okvir Europske unije koji regulira zaštitu privatnosti i sigurnost elektroničkih komunikacija, odnosno zaštitu privatnosti korisnika na internetu.

e-Privacy propisi fokusiraju se na zaštitu komunikacijske privatnosti, posebno kada su u pitanju elektroničke komunikacije poput e-pošte, telefonskih poziva, SMS poruka, razmjene podataka putem interneta i slično.

Glavni cilj e-Privacy propisa je osigurati da korisnici imaju kontrolu nad svojim podacima i privatnošću tijekom elektroničkih komunikacija. To uključuje propisivanje pravila o prikupljanju, obradi i korištenju podataka putem elektroničkih komunikacija, kao i zahtjeve za informiranje korisnika o korištenju kolačića i drugih tehnologija praćenja.

Ovi propisi često zahtijevaju suglasnost korisnika prije prikupljanja i obrade njihovih podataka, kao i obvezu pružanja transparentnih informacija o načinu korištenja podataka.

Važno je naglasiti da e-Privacy propisi mogu varirati između različitih zemalja i regija, stoga je važno pridržavati se specifičnih propisa koji su relevantni za određeno područje djelovanja.

Google_ads_png

OptinMonster

Molimo vas da pažljivo pročitate kako biste razumjeli naše prakse u vezi s vašim osobnim podacima.

Više informacija

Ova web stranica koristi dodatak OptinMonster kako bi prikazala različite obavijesti, pop-up prozore ili obrasce za prikupljanje e-adresa i druge informacije od korisnika. OptinMonster koristi kolačiće i druge tehnologije praćenja kako bi prilagodio i poboljšao iskustvo korisnika te omogućio ciljano prikazivanje relevantnih sadržaja i ponuda. Prikupljene informacije putem OptinMonstera koristimo isključivo u skladu s našom politikom privatnosti.

Google_ads_png

Elegant Themes

Molimo vas da pažljivo pročitate kako biste razumjeli naše prakse u vezi s vašim osobnim podacima.

Više informacija

Elegant Themes Divi tema:
Naša web stranica koristi Elegant Themes Divi temu kako bi pružila vizualno privlačan i funkcionalan dizajn. Prilikom posjete našoj web stranici, Elegant Themes Divi tema može prikupljati određene informacije o vama i vašem korištenju, koje se koriste isključivo u skladu s ovom politikom privatnosti.

Kolačići:
Elegant Themes Divi tema može koristiti kolačiće kako bi poboljšala funkcionalnost web stranice i pružila bolje korisničko iskustvo. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem uređaju. Oni se koriste za praćenje aktivnosti na web stranici, poput odabira jezika ili postavki prikaza. Možete kontrolirati postavke kolačića u svom pregledniku kako biste odlučili hoćete li prihvatiti ili odbiti kolačiće.

Integracija s trećim stranama:
Elegant Themes Divi tema može biti integrirana s različitim trećim stranama kako bismo vam pružili dodatne funkcionalnosti i usluge. Ove treće strane mogu prikupljati informacije o vašem korištenju web stranice, sukladno svojim vlastitim politikama privatnosti. To može uključivati ​​integraciju s društvenim mrežama za dijeljenje sadržaja ili analitičkim alatima za praćenje posjećenosti web stranice. Molimo vas da se upoznate s politikama privatnosti tih trećih strana kako biste bili informirani o njihovom prikupljanju i korištenju podataka.

Sigurnost podataka:
Vaša sigurnost podataka nam je važna. Poduzimamo razumne tehničke i organizacijske mjere kako bismo zaštitili vaše podatke od neovlaštenog pristupa, gubitka ili oštećenja. Elegant Themes Divi tema koristi odgovarajuće sigurnosne protokole i enkripciju podataka kako bi osigurala povjerljivost vaših informacija.

Prava korisnika:
Imate pravo pristupiti, ispraviti, ograničiti ili izbrisati vaše osobne podatke koje prikuplja Elegant Themes Divi tema. Također imate pravo na prigovor na obradu podataka i pravo na prenosivost podataka. Za više informacija o našim praksama privatnosti i kako se vaši podaci obrađuju, posjetite našu politiku privatnosti na sljedećoj poveznici: https://www.elegantthemes.com/policy/privacy/ 

Molimo vas da pažljivo pročitate politiku privatnosti Elegant Themes kako biste se upoznali s njihovim postupcima prikupljanja, korištenja i zaštite podataka.

Više o nama

Impressum
Dokumenti
Karijere
Uredi
Blog

Odgovornost

GDPR
Cookies
Centar za pomoć
Odgovornost prema partnerima

Centralne usluge

Digitalna platforma
Website Builder
Digitalni marketing
Digitalizacija posloslovanja
Upravljanje medijima

Proizvodi

Digitalna platforma
Portal Moje Đakovo
Osijek.in
Zagreb life
Online food