Teretana Sportsko rekreacijskog centra Motus sastoji se od mnoštva raznolikih sprava za vježbanje te je među najmodernijima na ovim prostorima.

Teretana je opremljena najnovijom opremom za vježbanje koja uključuje širok raspon sprava za kardio vježbe, snagu i funkcionalni trening.

Posjetiteljima su na raspolaganju trake za trčanje, bicikli, sprave za veslanje, slobodni utezi, te razni multifunkcionalne sprave. Uz to, teretana je prilagođena i početnicima i iskusnim vježbačima, s mogućnošću individualnog prilagođavanja programa vježbanja prema osobnim ciljevima i potrebama. Stručni treneri uvijek su dostupni za savjetovanje i pomoć, osiguravajući tako pravilno izvođenje vježbi i maksimalne rezultate.

Osim otvorene teretane, Sportsko rekreacijski centar Motus nudi mogućnost kondicijske pripreme sportaša, mogućnost individualnog treninga te mogućnost raznih grupnih treninga kao što su funkcionalni trening, cardio-mix, pilates, medicinska gimnastika i univerzalna sportska škola. Ondje ćete pronaći i rehabilitacijske usluge kao što su masaža, rehabilitacijske čizme i sauna.

Sportsko rekreacijski centar Motus nalazi se u Đakovu na adresi Splitska 24C, a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 92 179 63 11, slanjem e-maila na [email protected] te slanjem poruke u inbox njihovog Facebook ili Instagram profila.