Ugradnja auto kuke jedna je od usluga koje nudi đakovački Auto servis Tuna.

Ugradnja auto kuke je bitna usluga koja omogućuje vozačima da svoj automobil prilagode za vuču prikolice, nosača bicikala ili drugih tereta. Auto servis Tuna se ističe u ovoj usluzi zbog svoje opreme i stručnosti. Njihovi stručnjaci pažljivo provjeravaju kompatibilnost auto kuke s vašim vozilom te je sigurno i precizno montiraju.

Osim ugradnje auto kuke, Auto servis Tuna nudi i širok spektar drugih važnih servisnih usluga. To uključuje redovni servis, izmjenu i provjeru ulja, dijagnostiku i otklanjanje svih vrsta kvarova, eko testiranje, kontrolu ispušnog sustava te sve ostalo što je potrebno za optimalno funkcioniranje vašeg vozila.

Sa svojim dugogodišnjim iskustvom i stručnim osobljem, Auto servis Tuna jamči pouzdanu i kvalitetnu uslugu. Bez obzira na vrstu popravka ili servisa, vaše vozilo će biti u najboljim rukama.

Auto servis Tuna nalazi se u Đakovu na adresi Antuna G. Matoša 18, a za sve upite, informacije i rezervaciju termina možete ih kontaktirati pozivom na brojeve telefona +385 31 810 224 i +385 91 512 7276 ili slanjem poruke na [email protected].