Craft pivo danas je neizostavno u asortimanu brojnih kafića, a najveću ponudu craft piva u Đakovu pronaći ćete ako posjetite Caffe bar Saloon.

Caffe bar Saloon ugostiteljski je objekt duge tradicije koji se smjestio u samom centru grada. Uređen je u specifičnom stilu Divljeg zapada, a kroz godine je stekao status kultnog okupljališta.

Danas se u njihovoj bogatoj ponudi ističe craft pivo, proizvedeno na kreativan način bez korištenja jeftinih sirovina. U ponudi su mnogobrojna craft piva renomiranih pivovara, a možete ih pronaći na točioniku te u limenkama. Njihova ponuda često se mijenja i obogaćuje novim craft pivima. Zbog svog specifičnog izgleda i vrhunske ponude craft piva, Caffe bar Saloon postao je mjesto broj jedan za đakovačke pivoljupce.

Caffe bar Saloon nudi za svakoga ponešto, vrhunsku kavu i sokove za one koji vole ugodna druženja uz kavu. Vrhunska craft piva i ostala alkoholna pića za one koji vole druženja u nešto opuštenijoj atmosferi. Ali svima nudi ugodan ambijent uz stranu i domaću glazbu i mjesto gdje će se moći družiti ljudi svih generacija.

Svakog drugog petka Caffe bar Saloon postaje mjesto posebnog druženja, jer se tada ondje organizira poznati Pub kviz.