Lonci&Poklopci by Bajde novotvoreni je dućan s kuhinjskim blagom u Osijek Mallu, gdje na čak 500 kvadratnih metara prostora možete pronaći više od dvije tisuće artikala uglavnom renomiranih brendova u svijetu kulinarstva.

Jedan od takvih brendova je i francuska ikona kulinarstva de Buyer, koju je ondje promovirao Tomica Đukić, glavni kuhar osječkog KBC-a i glavni kuhar hrvatske nogometne reprezentacije.

Tomica Đukić u svojoj je kulinarskoj karijeri spojio naizgled nespojivo, gdje svakodnevno kuha za pacijente KBC-a Osijek, a onda kada igra reprezentacija, kuha nogometnim zvijezdama, miljenicima cijele nacije. Ali kako i sam kaže, stvar koja povezuje njegova dva posla upravo je posuđe i pribor de Buyera, brenda koji vrlo radi koristi.

Lonci_i_Poklopci_Osijek_2

„Gdje god da idem s hrvatskom nogometnom reprezentacijom te koju god kuhinju posjetim, ondje se uvijek nađe poneki komad de Buyera. Posuđe je to koje je zaista kvalitetno te sam nakon privih susreta s njime i sebi za privatne potrebe kupio nešto od ovog sjajnog francuskog brenda.“, rekao je na promociji Tomica Đukić.

Kvalitetu brenda de Buyer prepoznali su i u dućanima Lonci&Poklopci by Bajde te su tradicionalnu ljetnu ponudu odlučili otvoriti Danima de Buyera, gdje vas očekuje do 50% popusta na vrhunsko posuđe i kuhinjski pribor.

lonci_i_poklopci_4

Uz de Buyer posuđe dobijate sigurnost i kvalitetu koju, kako možemo vidjeti, izuzetno cijene i vrhunski šefovi. Genijalne tave, standardne i one duboke, za meso, ribu, palačinke, povrće, jednostavno vas moraju oduševiti. Jednako tako posude za pirjanje, lonci od vrhunskog inoxa, kao i bakreno posuđe koje zahtjeva posebnu pažnju ali istovremeno pruža kraljevski doživljaj u svakoj kuhinji.

Tu su još noževi i rezači od najboljeg čelika, čije će savršene oštrice i ergonomske drške trajati vječno, uostalom kao sve što gotovo 200 godina izrađuju u de Buyer manufakturi.

Osim toga tu su i nezaobilazni kalupi, raznovrstan pribor i vrhunska pomagala.

Ove godine, kao novost, predstavljaju roštilje odnosno izvrsne planche s plamenicima od nehrđajućeg čelika koji kombiniraju učinkovitost i snagu i koje će oduševiti svakog outdoor kuhara.

Poslušajte Tomicu Đukića, iskoristite Dane de Buyera u Lonci&Poklopci by Bajde i vrhunskim posuđem podignite vrijednost svoje kuhinje. Hrana Tomice Đukića, pripremana između ostaloga u de Buyer posuđu, dovela je naše Vatrene do srebra u Rusiji pa stoga nema razloga da i vi postignete vrhunski rezultat u vlastitoj kuhinji.

lonci_i_poklopci_3