Kulen je samo mali dio bogatog asortimana suhomesnatih proizvoda koje možete pronaći u trgovini Delicije Tokić koja se nalazi u Širokom Polju.

Kulen koji nude proizvodi se prema tradicionalnoj slavonskoj recepturi, isključivo od mesa svinja iz vlastite proizvodnje, hranjenih domaćom hranom sa vlastitih polja. Bez dodanih pojačivača okusa, aditiva ili umjetnih konzervansa, ovaj kulen izrađuje se od najkvalitetnijeg mesa i provjerene domaće paprike.

No, osim kulena, u Delicijama Tokić možete pronaći i širok asortiman drugih suhomesnatih proizvoda. Tvrtka također nudi sir iz vlastite sirane, koja se nalazi unutar obiteljske farme krava.

Svi njihovi proizvodi nude se na atraktivnim suhomesnatim pladnjevima koji mogu obogatiti različite svečanosti poput vjenčanja, rođendana, domjenaka, krstitki, krizmi i drugih događaja.

Osim vrhunskih suhomesnatih plata, Delicije Tokić nude i dodatne usluge za svečanosti kao što su konobari, dekoracija prostora te raznovrsni zalogaji “finger food”, kiflice i domaći burek koje sami pripremaju.

Trgovina Delicije Tokić nalazi se u Širokom Polju na adresi Đakovačka 25, a za sve upite, informacije ili narudžbu suhomesnatih plata možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 91 941 67 66 ili slanjem poruke na [email protected]