Paintball je igra koju jednostavno morate isprobati ako želite iskusiti nešto novo i uzbuđujuće! Ako tražite mjesto gdje možete uživati u ovoj adrenalinom nabijenoj igri, ne tražite dalje od kuće za odmor Demode.

Ova kuća za odmor smještena je u prekrasnom okruženju, a nudi mogućnost igranja paintballa za sve goste, bez obzira na to jeste li iskusni igrač ili ste potpuni početnik.

Za paintball je potrebno najmanje osam igrača, ali za potpuno iskustvo preporučuje se igra s deset igrača (pet na pet). Igra se odvija na dinamičnom poligonu, a svaka runda obično traje pet do desetak minuta. Nakon svake runde, slijedi pauza za osvježenje i analizu igre. Broj rundi i ukupno trajanje ovisit će o paketu koji ste odabrali. Valja naglasiti kako ćete za igru dobiti svu potrebnu opremu, a svaki termin potrebno je rezervirati minimalno dva dana ranije.

Nakon igre, imate mogućnost opuštanja i druženja u opremljenom prostoru za odmor i prepričavanje svojih ratnih priča. Demode nudi sve što vam je potrebno za ugodan boravak u prirodi i nezaboravno iskustvo igranja paintballa.

Kuću za odmor Demode možete pronaći u Paučju na adresi Paučje 7, a za sve upite, informacije i rezervaciju termina možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 91 577 86 35 ili slanjem e-mail poruke na [email protected].