Mikrocement, poznat još kao mikro-beton ili microtopping (na fotografiji se nalazi na podu i na kuhinji), specijalnost je zagrebačke tvrtke DEN-ART interijeri.

Sustav je to koji se u tankom sloju ugrađuje na unutarnje i vanjske podne te zidne površine kako bi se stvorio originalan moderan izgled. Nanosi se na bilo koju podlogu (npr. keramika) kako bi se stvorila neprekidna površina originalnog izgleda bez fuga i prekida.

Mikrocement krase brojne prednosti kao što su ugradnja bez grubih građevinskih radova, besprijekorna završna obrada i drugo. Nakon samog nanošenja mikrocementa izvodi se završno zaštitno lakiranje, gdje dobivamo površinu vrlo jednostavnu za održavanje polusjajnog ili matt efekta.

Danas je mikrocement izrazito popularan kod moderne gradnje jer se prilagodi uz sve stilove uređenja, a educirani majstori iz obrta DEN-ART interijeri najbolji su izbor za njegovo nanošenje.

U ponudi imaju veliki izbor paleta i boja, a galeriju njihovih radova možete vidjeti ovdje.

Tvrtku DEN-ART interijeri možete pronaći u Zagrebu na adresi Mladice ul. 45, a za sve upite i informacije o mikrocementu možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 91 345 0205 ili slanjem poruke na email adresu [email protected].