Buketi su dio asortimana koji možete pronaći u đakovačkoj cvjećarnici Đeni, smještenoj u neposrednoj blizini gradskog groblja.

Đeni cvjećarnica nudi širok spektar prekrasnog cvijeća za sve prigode, za one sretne, kao što su vjenčanja i ostale proslave, ali i za one tužne, odnosno pogrebe.

Pogrebni program u Đeni cvjećarnici nudi bukete koji iskazuju suosjećanje i poštovanje prema preminulima. Svaki aranžman je pažljivo izrađen kako bi dostojanstveno odali počast voljenoj osobi i pružili utjehu obitelji. Osim buketa u njihovom pogrebnom programu pronaći ćete vijence, aranžmane, lampione te svijeće.

Kad su u pitanju sretne prigode, Đeni cvjećarnica nudi predivne svadbene bukete koji će učiniti vaš dan posebnim i nezaboravnim.

Njihovi buketi savršen su dan za rođendane i godišnjice. Možete odabrati nešto klasično ili se odlučiti za nešto modernije. Bez obzira na izbor, svaki cvijet je pažljivo odabran i pažljivo složen kako bi izrazio vaše emocije.

Jedna od posebnosti Đeni cvjećarnice je širok izbor živog i umjetnog cvijeća. Bez obzira na vaše želje i potrebe, tu ćete pronaći ono što tražite.

Đeni cvjećarnica nalazi se u Đakovu na adresi Ljudevita Gaja 42, a za sve upite, informacije ili narudžbu buketa možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 95 339 9988 ili slanjem poruke na [email protected].