Bliži nam se najluđa noć u godini, novogodišnja noć, a već tradicionalno jedno od najboljih mjesta u gradu za dočekati Novu godinu je svečana dvorana Stross.

Svečana dvorana Stross sada već tradicionalno organizira doček Nove godine, koji je iz godine u godinu sve bolji i bolji pa prema tome vrlo lako možemo zaključiti kako nas očekuje izvrsna noć prepuna lude zabave.

Za sve goste u svečanoj dvorani Stross osigurana je bogata večera uz neograničenu konzumaciju hrane i pića. Na stolu će se tako naći toplo predjelo, hladno predjelo, glavno jelo, desert te hrana nakon ponoći.

Ne bi to bila najluđa noć u godini bez kvalitetne glazbe, a za to je ove godine zadužen glazbeni sastav Sound, čiji će bogati i raznoliki repertoar čitavu noć držati atmosferu uzavrelom.

Kada na to sve još dodamo vrhunsko osoblje svečane dvorane Stross, onda je i više nego jasno kao sve koji se ondje nađu čeka savršena večer.

U sklopu svečane dvorane Stross i prenoćište stoga ako netko dolazi van Đakova, ima mogućnost dodatnog najma sobe.

Cijena ulaznice po osobi iznosi 330 kn (43,80 €). Stolovi će biti postavljeni za 8 i 9 osoba te ako se toliko osoba odluči zajedno doći na doček imaju pravo odabrati stol.

Kontakt telefon za sve upite je +385 98 197 1677, a možete ih pronaći i na adresi Ulica Nikole Tesle 74, Đakovo. Požurite sa svojim rezervacijama kako biste i vi mogli doći na nezaboravan doček Nove godine u Đakovu u organizaciji svečane dvorane Stross Đakovo.

Izvor fotografije: Svečana dvorana Stross/Autor: SRCE Visual Art