Energa je odlučila napraviti veliku jesensku akciju u kojoj daju 46% na PVC stolariju po mjeri. U akciju nije uključena izmjera (potrebno je dostaviti dimenzije stolarije), dovoz i montaža, a da bi se popust ostvario cijelu uplatu potrebno je izvršiti avansno.

Rok isporuke stolarije je 4-5 tjedana, a kako biste iskoristili ovaj veliki popust, svoju ponudu možete zatražiti već danas.

Akcija vrijedi do 30. studenoga 2023. godine.

Energa Đakovo izrađuje prozore svih vrsta i oblika, preko ulaznih i balkonskih vrata, kliznih i harmo stijena, garažnih vrata i slično. Izrađuju i komarnike, rolete, sigurnosne cilindre, potprozornjake, brisoleje, unutarnja sjenila, vanjske žaluzine, te održavaju stolariju.

PVC stolariju proizvode od njemačkog profila TROCAL 70, KOMMERLING 76MD te KOMMERLING 88MD. Njihovi sistemi PVC-a su s greenline tehnologijom bez olova.

Svojim klijentima stavljaju na raspolaganje neograničene mogućnosti oblikovanja, a široka paleta dodatnih profila, boja i atraktivnih dekora zadovoljit će i najneobičnije arhitektonske zahtjeve.

Za sve dodatne informacije možete ih kontaktirati na broj +385 31 840 333, +385 91 1840 326 ili ih možete osobno posjetiti na adresi Petra Preradovića 217 d, Đakovo.