Strojno bojanje pomoću stroja za bojanje Graco jedna je od mnogih iz širokog spektra usluga koje nudi Energa.

Graco je višenamjenski stroj pogodan za bojanje vanjskih i unutrašnjih prostora različite kvadrature te se njegovom upotrebom postiže da manje ljudi puno brže, preciznije i učinkovitije obavi posao bojanja. Graco stroj boja unutarnje prostore (zidove kuće ili stana), vanjske fasade, ograde, poljoprivredne silose, metalne fasade, krovove i ostalo. Boja razne vrste površina kao što su beton, metal i drvo.

Jednako se dobro može koristiti prilikom radova u novogradnji, kao i prilikom renovacije starih prostora, naročito ako se radi o većim prostorima, gdje će njegovim korištenjem doći do velike uštede vremena.

Osim osnovnih premaza, Graco stroj omogućuje nanošenje svih vrsta boja, glet mase, lakova, emulzija, epoksi smola, lateksa. Sve se na površinu nanosi ravnomjerno bez vidljivih tragova, kao što je to slučaj ako koristimo valjak ili četku, a zbog čašice za skupljanje boje rizik od kapanja i ostavljanja tragova na podu je minimalan.

Energu  možeš pronaći u Đakovu na adresi Ulica Petra Preradovića 217d, a za više informacija o strojnom bojanju i Graco stroju možeš ih kontaktirati na broj telefona +385 91 184 0326 ili na mail [email protected].