Ako tražite prostor za organizaciju svečanosti Jošava bistro & caffe savršen je izbor za vas. Prostor koji nudi Jošava bistro & caffe savršen je za različite vrste svečanosti, uključujući rođendane, krštenja, pričesti, krizme, domjenke, godišnjice i ostale zabave. Njegova idilična lokacija uz jezero Jošava pruža poseban šarm i atmosferu koja će svaki događaj učiniti nezaboravnim.

Rođendani postaju još veseliji u ovom očaravajućem prostoru. Prostrana terasa s prekrasnim pogledom na jezero idealna je za okupljanje prijatelja i obitelji, dok unutarnji prostor bistroa omogućava organizaciju svečane večere ili zabave uz glazbu i ples.

Krštenja, pričesti i krizme obilježavaju se s posebnom pažnjom i toplinom u Jošava bistro & caffeu. Ovdje se osigurava prikladan prostor za proslavu nakon obreda, pružajući ugodan ambijent za obiteljska okupljanja i slavlja.

Domjenak ili proslava godišnjice također će biti nezaboravan događaj u ovom bistrou. Izvrsna kulinarska ponuda, vrhunska usluga i predivna atmosfera uz jezero stvaraju savršen okvir za proslavu i uživanje s voljenima.

Bilo da se radi o jubileju, obljetnici ili bilo kojoj drugoj posebnoj prigodi, Jošava bistro & caffe nudi sve što je potrebno za organizaciju uspješne i nezaboravne zabave. Gosti će uživati u spoju prirodnih ljepota, vrhunskih jela i gostoljubivosti, čineći svaki trenutak posebnim i vrijednim pamćenja.

Bistro Jošava bistro & caffe nalazi se na istoimenom jezeru na adresi Pisak 25, a za sve upite, informacije ili rezervaciju mjesta možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 95 340 5969 te slanjem poruke na [email protected].