Keramika za kupaonicu dio je asortimana zagrebačke trgovine Kondir, koju krase bogata povijest i višegodišnje iskustvo na području prodaje sanitarija, kupaonske opreme te keramičkih i drugih vrsta pločica.

Bez obzira obnavljali ili radili novu kupaonicu, keramika za kupaonicu je neizostavan element za vaš posao, a Kondir je prepoznao važnost raznolikosti i kvalitete keramike za kupaonicu te nudi širok izbor koji će zadovoljiti svačije potrebe. Bez obzira jeste li ljubitelj modernog ili klasičnog dizajna, u njihovoj ponudi pronaći ćete savršenu keramiku za svoju kupaonicu.

Osim toga, Kondir ne nudi samo keramiku za kupaonice, već i širok izbor keramičkih pločica za ostale unutarnje i vanjske prostore. Bilo da uređujete kuhinju, terasu, dnevni boravak ili neki drugi prostor, kod Kondira ćete pronaći keramiku koja će dodati eleganciju i kvalitetu vašem domu.

Osim keramike u Kondiru možete pronaći i veli izbor sanitarija.

Ono što čini Kondir posebno impresivnim jest njihova suradnja s renomiranim proizvođačima koji su poznati po vrhunskoj izradi keramičkih proizvoda. Kupci mogu biti sigurni da će svaka keramička pločica ili komad sanitarija koji potječe iz Kondirove ponude biti izrađeni s pažnjom prema detaljima i vrhunskom kvalitetom.

Kondir možete pronaći u Zagrebu na adresi Dr. Luje Naletilića 26a, a možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 1 6595 921 ili slanjem poruke na [email protected].