Keramika je dio asortimana zagrebačke trgovine Kondir, koju krase bogata povijest i višegodišnje iskustvo na području prodaje sanitarija, kupaonske opreme te keramičkih i drugih vrsta pločica.

Bez obzira obnavljali ili radili novu kupaonicu, ali i druge unutarnje i vanjske prostore, keramika je neizostavan element za vaš posao,a Kondir je prepoznao važnost raznolikosti i kvalitete keramike te nudi širok izbor koji će zadovoljiti svačije potrebe. Bez obzira jeste li ljubitelj modernog ili klasičnog dizajna, u njihovoj ponudi pronaći ćete savršenu keramiku za svoj prostor.

Ono što čini Kondir posebno impresivnim jest njihova suradnja s renomiranim proizvođačima koji su poznati po vrhunskoj izradi keramičkih proizvoda. Kupci mogu biti sigurni da će svaka keramička pločica ili komad sanitarija koji potječe iz Kondirove ponude biti izrađeni s pažnjom prema detaljima i vrhunskom kvalitetom.

Bilo da uredite kupaonicu, kuhinju, dnevni boravak ili terasu, Kondir će vam pružiti širok izbor keramike različitih boja, uzoraka i dimenzija. Njihova stručna ekipa stoji vam na raspolaganju da vam pomogne odabrati najbolje proizvode koji će se savršeno uklopiti u vaš prostor.

Kondir možete pronaći u Zagrebu na adresi Dr. Luje Naletilića 26a, a možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 1 6595 921 ili slanjem poruke na [email protected].