Drvena građa dio je bogatog asortimana građevinskog materijala koji svojim kupcima nudi đakovačka tvrtka Labak.

Ako ste u potrazi za drvenom građom, ne morate ići dalje od tvrtke Labak, jer njihova široka ponuda drvenih materijala obuhvaća sve vrste građevinskih radova, što je čini preferiranim odredištem za građevinare, majstore i sve one koji traže kvalitetne materijale za svoje projekte.

U njihovoj ponudi pronaći čete različite grede, daske i letve velike kvalitete, koje su garancija dugotrajnosti i izdržljivosti.

Ako niste sigurni što vam od drvene građe najbolje odgovara, njihovo stručno osoblje rado će vam pomoći preporukom ili savjetom.

Osim drvene građe, u ponudi imaju i sav ostali građevinski materijal.

Tvrtka Labak posjeduje kamion s kranom i još jedan manji kamion te sav građevinski materijal koji kod njih kupite dovoze i istovaraju na željenu adresu.

Sve u svemu, Labak je pouzdana tvrtka s bogatom ponudom drvene građe koja zadovoljava visoke standarde kvalitete i pruža sve potrebne usluge kako bi vaši građevinski projekti bili uspješni i zadovoljavajući.

Tvrtka Labak nalazi se u Đakovu na adresi S. S. Kranjčevića 25, a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati pozivom na brojeve telefona +385 31 811 259 i +385 98 9100 908 te slanjem poruke na [email protected].