Trapističko pivo u Zagreb i čitavu Hrvatsku uvozi tvrtka Laguna delicije.

Trapističko pivo proizvedeno je po tradicionalnoj recepturi koja se njegovala kroz stoljeća u samostanima. Laguna delicije surađuju s redovnicima iz samostana Marija Zvijezda, koji su već poznati po proizvodnji izvrsnog sira trapista.

Lager, karakterističan po svježem okusu i ugodnoj gorčini, predstavlja pravu ljetnu osvježenje. Pšenično pivo, s blagom voćnom aromom i osvježavajućim karakterom, idealno je za tople ljetne dane. Pale ale, s izraženim hmeljnim okusom i aromom, nudi pravu eksploziju okusa za ljubitelje craft piva. Za one koji vole tamnije note, crno pivo s bogatim i punim okusom pruža jedinstveno iskustvo.

Laguna delicije su odlučne u širenju ponude trapističkog piva te žele zadovoljiti različite ukuse svojih kupaca. Uz pivo, Laguna delicije i dalje nastavljaju s uvozom i distribucijom sira trapista, čime osiguravaju kvalitetne proizvode za ljubitelje tradicionalnih okusa. Osim toga, tvrtka se bavi i prijevozom robe u domaćem i međunarodnom tržištu.

Tvrtka Laguna delicije nalazi se u Zagrebu na adresi Svetoklarska 24i, a za sve upite, informacije te narudžbu originalnog trapist sira možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 99 259 9770 ili slanjem poruke na [email protected].