Lonci&Poklopci by Bajde pripremio je za vas sjajan katalog Korkmaz opreme za kuhanje s 25% popusta za sve oblike plaćanja. Diners Club kartica za vrijeme trajanja akcije Dani Korkmaza omogućava vam kupovinu uz 35% popusta.

Vrhunsko, a povoljno!

Ako još niste čuli za Korkmaz, što je malo vjerojatno ako volite kuhati kod kuće, riječ je o jednom od najpopularnijih svjetskih brendova posuđa i opreme za kuhanje. Korkmaz je popularan jer je zahvaljujući vlastitim patentima, inovacijama, sustavu proizvodnje i poslovnom modelu na tržište doveo posuđe i kućanske aparate premium kvalitete po povoljnim cijenama.

Korkmaz posuđe od inoxa, tave s bakrenim i granitnim legurama, grill tosteri, express lonci, samostojeći mikseri ili originalni kuhinjski uređaji poput Kavhekolik aparata za tursku kavu, među najprodavanijom su kućnom kuhinjskom opremom na svijetu.

Dani Korkmaza – dani za pamćenje

Dani Korkmaza počinju 1. veljače i traju do 15. ožujka. Da, vjerujemo da ćete i vi pamtiti da ste za vrijeme ovih super dana nabavili sjajno Korkmaz posuđe od inoxa, setove inox lonaca i tava ili tavu s bakrenim ili granitnim legurama, možda grill toster, express lonac koji će vas oduševiti, mikser ili originalni kuhinjski uređaj poput Kavhekolik aparata za tursku kavu. Ima toga jako puno, zato pogledajte ponudu, zaista vrijedi vašeg vremena! I sretno s kupnjom.

Katalog proizvoda

Odaberite željenu kategoriju i pregledajte ponudu svih sniženih proizvoda.

Uz Diners Club karticu ostvarujete 35% popusta (prilikom odabira načina plaćanja u 4. koraku web košarice odaberite: DINERS CLUB kartica – dodatan Diners popust se automatski obračunava u završnom koraku web košarice), dok je za sve ostale načine plaćanja popust 25% i on je već obračunat na proizvodu.

Napomena o kupnji

Akcija Dani Korkmaza dostupna je na web shopu i u svim trgovinama LONCI&POKLOPCI by Bajde. Navedena akcijska cijena vrijedi isključivo za proizvode dostupne na skladištu u Hrvatskoj. Ukoliko naručenog proizvoda više nema na skladištu jer je rasprodan, kupac ima pravo na povrat novca ili zamjenu za neki drugi proizvod iste ili slične vrijednosti koji se nalazi na skladištu. Akcija traje do 15. ožujka 2023., odnosno do isteka zaliha.