Loreta Nekretnine, zagrebačka agencija koja pruža sveobuhvatne usluge savjetovanja i posredovanja u vezi s nekretninama, nudi širok izbor stanova u novogradnji diljem Zagreba.

Njihova ponuda stanova u novogradnji obuhvaća različite stilove i veličine, od modernih apartmana do prostranih obiteljskih domova. Svi stanovi kojima posreduju nude visoku kvalitetu gradnje, modernu opremu i atraktivne lokacije u blizini svih bitnih sadržaja.

Svaki stan u njihovoj ponudi temeljito je pregledan kako bi osigurali da zadovoljava visoke standarde kvalitete i udobnosti.

Njihov tim stručnjaka za nekretnine stoji vam na raspolaganju kako bi vam pružio sve potrebne informacije i pomogao vam pronaći idealan dom. Osim toga, nude i pravnu podršku tijekom cijelog procesa kupnje kako biste imali potpunu sigurnost.

Loreta Nekretnine nalaze se u Zagrebu na adresi Zagrebačka avenija 100a, a za sve upite ili informacije možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 1 3866 844 ili slanjem poruke na [email protected].