Prodaja kuća na području grada Zagreba, jedna je od djelatnosti kojom se bavi agencija Loreta Nekretnine, zagrebačka agencija koja pruža sveobuhvatne usluge savjetovanja i posredovanja u vezi s nekretninama.

Bez obzira tražite li kuću u šarmantnim povijesnim dijelovima grada, mirnim predgrađima ili modernim stambenim kompleksima, Loreta Nekretnine nudi bogatstvo različitih lokacija kako bi zadovoljila vaše preferencije i stil života. Njihova ponuda obuhvaća kuće svih veličina, od kompaktnih obiteljskih domova do luksuznih vila, te kombinira šarm starijih kuća s karakterom i dušom s modernim udobnostima novogradnje.
Njihov tim stručnjaka za nekretnine stoji vam na raspolaganju kako bi vam pružio sve potrebne informacije i pomogao vam pronaći idealan dom. Osim toga, nude i pravnu podršku tijekom cijelog procesa kupnje kako biste imali potpunu sigurnost.

No, njihova ponuda ne završava samo na kućama. Osim prodaje kuća, također se bave i prodajom stanova, pružajući klijentima širok spektar mogućnosti za pronalaženje njihovog savršenog doma.

Loreta Nekretnine nalaze se u Zagrebu na adresi Zagrebačka avenija 100a, a za sve upite ili informacije možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 1 3866 844 ili slanjem poruke na [email protected].