Građevinski materijal za sve vrste poslova možete pronaći ako posjetite zagrebačku prodavaonicu građevinskog materijala Mar-Mar Promet.

U ponudi imaju širok asortiman raznolikog građevinskog materijala koji zadovoljava sve potrebe građevinskih projekata.

Iz njihove ponude možemo izdvojiti fasadne sustave, bez obzira na to tražite li materijale za obnovu fasade ili za izgradnju nove zgrade, zatim boje i lakove poznatih proizvođača za vanjsku i unutarnju upotrebu te sve vrste podloga.

Ponose se i širokim izborom alata neophodnih za izvođenje građevinskih radova. Bilo da vam treba kvalitetan električni alat, ručni alat ili strojevi za specifične zadatke, sigurno ćete sve to pronaći u Mar-Mar Promet prodavaonici.

Na njihovom odjelu suhe gradnje pronaći ćete širok izbor gips-kartonskih ploča, profila, spojnica i ostalih materijala potrebnih za suhu gradnju, a kod njih ćete također pronaći i sav ostali građevinski materijal.

Osim boja i lakova u trgovini Mar-Mar Promet pronaći ćete i raznoliku ponudu ostalog građevinskog materijala.

Mar-Mar Promet pronaći ćete u Zagrebu na adresi Karlovačka cesta 26, a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati pozivom na broj +385 98 991 1731 ili slanjem poruke na [email protected].