Jeftina pizza, koja je u isto vrijeme i ukusna, nešto je za čime tragaju svi ljubitelji pizze, a sada ju možete pronaći zahvaljujući posebnoj priči nazvanoj Old School Pizza.

Ova posebna priča zamišljena je da vas okusom i mirisom vratiti u neka prošla zagrebačka, za neke nostalgična, vremena, a ako ih niste doživjeli prikazati vam kako su ona, bar što se tiče pizze, izgledala.
Osim okusom i mirisom, u neka prošla vremena vraća vas i cijenom, jer su pizze koje nudi Old School Pizza dosta jeftinije u odnosu na ostale pizze koje možete probati u Zagrebu.

Ove pizze izgledom i okusom podsjećaju na pizze kakve su se nekad jele u Zagrebu, a nazive su dobili po hrvatskim gradovima pa tako kod njih možete kušati Zagreb, Osijek, Hvar, Karlovac, Rijeku i ostale…
Old School Pizza nudi mogućnost da vašu pizzu pokupite na lokaciji, a ako niste u mogućnosti doći po njih, one na vašu adresu mogu stići i dostavom putem servisa Glovo, Wolt ili Bolt.

Old School Pizzu možete pronaći u Zagrebu na adresi Kaljska ulica 14, a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 (0)1 4104 480 ili slanjem e-maila na [email protected].