Proteinski prah od bučinih sjemenki još je jedan od mnoštva zdravih proizvoda iz asortimana OPG-a Benjamin Knezičić.

Proteinski prah koji nudi OPG Benjamin Knezičić potpuno je biljnog porijekla i prirodan, bez ikakvih kemijskih dodataka. Dobiva se pažljivim mljevenjem i prešanjem odabranih sjemenki golice, što garantira visoku kvalitetu i bogatu nutritivnu vrijednost.

Dostupan je u praktičnom pakiranju od jednog kilograma, savršenom za svakodnevnu upotrebu. Naš proteinski prah od bučinih sjemenki izvrstan je dodatak zdravim shakeovima, smoothiejima i raznim jelima, obogaćujući vašu prehranu kvalitetnim proteinima, vlaknima, vitaminima i mineralima.

Isprobajte ovaj prirodni proteinski prah i obogatite svoju prehranu zdravljem i snagom iz prirode. OPG Benjamin Knezičić uvijek se trudi pružiti vam najbolje što priroda nudi za vaše zdravlje i dobrobit.

Osim proteinskog praha OPG Benjamin Knezičić nudi i ostale proizvode kao što su bučino ulje, bučine sjemenke, slane bučine sjemenke, bučino brašno, sezonsko povrće i ostalo.

OPG Benjamin Knezičić možete pronaći u Gašincima na adresi Ulica Matije Gupca 26, a za sve upite, informacije ili narudžbu proizvoda možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 97 633 19 16 ili slanjem poruke na [email protected].

Za dizajn ambalaže zaslužna je lokalna đakovačka tvrtka Studio Kajba.