Stambeni krediti znaju biti izazovni i ponekad je pojedincima potrebna pomoć oko toga kakav kredit je za njih najbolji te u kojoj ga je banci najbolje podignuti.

Kako bi lakše došli do stambenog kredita i otplaćivali ga na najbezbolniji mogući način, na raspolaganju vam stoji OVB Allfinanz Hrvatska i njihov tim stručnjaka, koji će vam pomoći odabrati za vas najprihvatljiviji stambeni kredit.

OVB Allfinanz Hrvatska danas je lider u pružanju financijskih usluga u Hrvatskoj. U središtu njihovog djelovanja stoji dugoročno, sveobuhvatno i prije svega klijentu prilagođeno planiranje osobnih financija privatnih kućanstava, među koje svakako spada i podizanje kredita bilo koje vrste.

Neovisno o tome za kakvu vam vrst nekretnine treba stambeni kredit, tim stručnjaka iz OVB Allfinanz Hrvatska savjetovat će vas na pravi način i pomoći odabrati ono što najbolje odgovara vašoj financijskoj situaciji. Prikupit će za vas ponude s tržišta te vam pomoći odabrati onu koja vam najbolje odgovara.

Za dodatne informacije slobodno kontaktirajte financijsku konzultanticu Ankicu Groznica putem telefonskog poziva +385 98 870 659, maila [email protected] ili posjetom na adresu Ivana Šibla 15, Zagreb.

Izvor fotografije: OVB Allfinanz Hrvatska