Gotovinski krediti mogu predstavljati izazov, a pojedinci često traže pomoć pri odabiru najpogodnijeg kredita i optimalne banke za njegovu realizaciju.

Za pomoć u procesu realizacije gotovinskog kredita, možete se obratiti vanjskoj suradnici OVB-a, Ankici Groznici, koja će Vam ponuditi informacije o kreditu prilagođenom Vašim potrebama.

Ankica Groznica najprije razgovara sa svakim klijentom o njegovim ciljevima i željama. Fokusira se na dugoročno, sveobuhvatno i prvenstveno klijentu prilagođeno planiranje osobnih financija privatnih kućanstava, što uključuje i informacije o kreditima različitih vrsta.

Neovisno o tome za što Vam je potreban gotovinski kredit, Ankica Groznica će Vam ponuditi informacije o kreditu koji odgovara Vašoj financijskoj situaciji. Ona će pregledati ponude na tržištu, dostaviti Vam ponude pomoću kojih ćete odlučiti što Vam najbolje odgovara.

Za dodatne informacije slobodno kontaktirajte Ankicu Groznicu putem mobitela +385 98 870 659 ili putem e-maila [email protected].

Izvor fotografije: OVB Allfinanz Hrvatska