Krediti mogu predstavljati izazov, a pojedinci često traže pomoć pri odabiru najpogodnijeg kredita i optimalne banke za njegovu realizaciju.

Za pomoć u procesu realizacije kredita možete se obratiti vanjskom suradniku OVB-a, Luki Lukcu, koji će Vam ponuditi informacije o kreditu prilagođenom Vašim potrebama.

Luka Lukac najprije razgovara sa svakim klijentom o njegovim ciljevima i željama. Fokusira se na dugoročno, sveobuhvatno i prvenstveno klijentu prilagođeno planiranje osobnih financija privatnih kućanstava, što uključuje i pružanje informacija o kreditima različitih vrsta.

Neovisno, je li Vam potreban stambeni kredit za kupnju nekretnine ili nenamjenski kredit za druge svrhe, Luka Lukac će Vam ponuditi informacije o kreditima koji odgovaraju Vašoj financijskoj situaciji. On će pregledati ponude na tržištu, dostaviti Vam ponude pomoću kojih ćete odlučiti što Vam najbolje odgovara.

Za dodatne informacije slobodno kontaktirajte Luku Lukca putem mobitela +385 95 199 90 84 ili putem e-maila [email protected]

Izvor fotografije: OVB Allfinanz Hrvatska