Besplatna pizza tijekom cijele godine! Zvuči nestvarno, ali je itekako stvarno zahvaljujući zagrebačkoj Pizzeriji Chello, koja je u potrazi za dvoje zaposlenika, konobaricom ili konobarom za stalni radni odnos i konobaricom ili konobarom za privremeni rad te je tu potragu odlučila učiniti vrlo zanimljivom.

Na njihovoj Facebook stranici možeš pronaći zanimljiv natječaj u kojemu tvoja prijateljica ili tvoj prijatelj može doći do posla, a ti do godišnje zalihe pizze u Pizzeriji Chello!

Sve što trebaš je posjetiti njihovu Facebook stranicu, pronaći objavu u kojoj se nudi godišnja zaliha pizze te u komentar označiti onoga za koga misliš da bi bio sjajan dodatak radnom timu Pizzerije Chello.

Ako se osoba koju su označio/označila javi i prođe na razgovoru za posao čeka te jedna besplatna pizza svaki mjesec u razdoblju od godinu dana nakon što tvoj prijatelj ili prijateljica zasnuje radni odnos u Pizzeriji Chello.

Budući da se traži dvoje zaposlenika, godišnjom zalihom pizze bit će nagrađene dvije osobe.

Pizzeriju Chello možete pronaći u Zagrebu na adresi Kaljska ulica 14, a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 (0) 1 3875 555 ili slanjem e-maila na [email protected].