Deep dish pizza nešto je što u Americi možete probati na svakom koraku, ali da biste ju probali u Hrvatskoj morate se uputiti u zagrebačku Pizzeriju Chello.

U želji da domaćoj publici ponude nešto novo i doista posebno, na nagovor susjeda Amerikanca, u stalnu ponudu pizza uvrstili su deep dish pizze, pravu revoluciju okusa koja zadovoljava i najizbirljivija nepca.

Pizza je to koja se peče u dubljoj okrugloj posudi te ima deblji sloj sastojaka od uobičajenih pizza. Dvostruki sloj tijesta, bogat umak od rajčice i veći broj sastojaka čine je vrlo sočnom, a upravo zbog toga joj najveći gurmani teško mogu odoljeti.

Među najpopularnijim je Chicago style double decker, koji je jača izvedenica “običnog” deep disha, teška preko 1,7 kg.

Imajte na umu da su ove pizze pravi izazov i zato su savršeno jelo za dvije osobe. Važno je napomenuti kako priprema i pečenje ovih ukusnih pizza traje otprilike pola sata, ali kada stignu na stol jednostavno ostavljaju bez daha.

Depp dish pizze nije moguće naručiti dostavom, stoga posjetite Pizzeriju Chello u Zagrebu na adresi Kaljska ulica 14, a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 (0) 1 3875 555 ili slanjem e-maila na [email protected].