Degustacija hrane uvijek privuče veliki broj gurmana, a upravo jedna takva održava se u srijedu 15. ožujka od 16:00 sati u Pizzeriji Chello.

Kako bi se još više približili svojim gostima i predstavili novu talijansku peć, u Pizzeriji Chello odlučili su organizirati degustaciju i ocjenjivanje njihovih pizza za koju će nasumičnim odabirom izabrati sedam osoba koje će ondje moći povesti i pratnju.

Kako bi izabrali upravo vas, sve što morate napraviti je zapratiti njihov Facebook i Instagram profil te im poslati poruku u kojoj se prijavljujete na degustaciju.

Nakon toga ostaje samo čekati i možda baš vaša pratnja i vi postanete degustatori te dobijete priliku kušati neke iz velikog izbora raznovrsnih „pizza iz druge galaksije“ koje nudi Pizzeria Chello. Prijave traju do ponedjeljka u ponoć, a izvlačenje sretnih dobitnika je u utorak.

Pizzeriju Chello možete pronaći u Zagrebu na adresi Kaljska ulica 14, gdje možete kušati neku od njihovih 50-ak vrsta pizza. Nude također i mogućnost dostave pozivom na broj telefona +385 (0) 1 3875 555 te putem Glova, Bolta ili Wolta.