Degustacija hrane uvijek privuče velik broj gurmana, a upravo takva degustacija održat će se u četvrtak, 23. studenog, s početkom u 16:00 sati u Pizzeriji Chello.

Kako bi se još više približili svojim gostima i predstavili im specijalni meni, u Pizzeriji Chello odlučili su organizirati degustaciju i ocjenjivanje specijalnog menija. Za sudjelovanje će nasumičnim odabirom biti odabrano pet osoba koje će ondje moći povesti sa sobom pratnju.

Kako biste imali priliku sudjelovati, sve što trebate učiniti je pratiti njihov Facebook i Instagram profil, te im poslati poruku u kojoj se prijavljujete za degustaciju. U poruci je potrebno napisati “PRIJAVA ZA DEGUSTACIJU”. Nakon toga ostaje vam samo čekati i možda baš vi i vaša pratnja postanete degustatori i dobijete priliku kušati specijalni meni koji nudi Pizzeria Chello.

Prijave traju do nedjelje, 19. studenog, do ponoći, a izvlačenje sretnih dobitnika će se održati u utorak. Pizzeriju Chello možete posjetiti u Zagrebu, na adresi Kaljska ulica 14. Također, nude i mogućnost dostave pozivom na broj telefona +385 (0) 1 3875 555.