Peć za pizze SudFforni jedan je od razloga zašto su pizze u Pizzeriji Chello toliko dobre.

Sud Forni je talijanski proizvođač peći za pizze koji već desetljećima proizvodi vrhunske peći za ugostiteljsku industriju. Peći se proizvode u različitim veličinama i kapacitetima, ovisno o potrebama klijenata. One su poznate po tome što omogućavaju brzo i učinkovito pečenje pizze, zadržavajući pritom visoku temperaturu.
Pizzerija Chello se odlučila za upotrebu Sud Forni peći kako bi njihove pizze bile što ukusnije i kvalitetnije. Peći su izrađene od materijala visoke kvalitete, što jamči dugotrajnost i pouzdanost u radu. Osim toga, peći imaju iznimno brzo zagrijavanje i održavanje temperature, što znači da se pizza može peći u samo nekoliko minuta. Uz to, one su vrlo jednostavne za upotrebu i održavanje.

U Pizzeriji Chello se trude koristiti samo najkvalitetnije sastojke u pripremi svojih pizza, a upotreba Sud Forni peći je dodatni faktor koji doprinosi vrhunskoj kvaliteti njihovih proizvoda.

Ondje možete pronaći raznoliku ponudu pizza, a posebno su ponosni na svoje Deep dish pizze u američkom stilu, koje možete probati samo kod njih.

Pizzeriju Chello možete pronaći u Zagrebu na adresi Kaljska ulica 14, a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 (0) 1 3875 555 ili slanjem e-maila na [email protected].