Proslava vjenčanja nešto je što se pamti cijeli život, a ako želite da vama i vašim uzvanicima ostane u lijepom sjećanju, savjetujemo da kao mjesto za proslavu vjenčanja izaberete restoran Pupa kod Ljubice.

Nude mogućnost organizacije proslave vjenčanja do 150 osoba, gdje će svojim iskustvom osigurati da sve prođe u najboljem redu. Neće vam ponuditi profesionalnost samo u obliku posluživanja vrhunske hrane i pića, već će vas od prve zamisli posavjetovati vezano uz dekoraciju i protokol događanja.

Njihovi svadbeni meniji, koje možete pronaći po cijeni već od 35 eura, uključuju raznoliku ponudu hrane i pića, a osim toga, ako se odlučite svoje vjenčanje proslaviti u restoranu Pupa kod Ljubice, besplatno ćete dobiti sobu za presvlačenje mladenaca, mogućnost biranja dekoracije, pomoć u odabiru glazbe te svu ostalu potrebnu pomoć za organizaciju nezaboravne večeri.

Restoran Pupa kod Ljubice nalazi se na adresi Jarun 45, a za sve upite i informacije te rezervaciju stolova možete ih kontaktirati pozivom na brojeve telefona +385 (0)1 3833 138 i +385 98 621 891 ili slanjem e-maila na [email protected].