Večera uz glazbu uživo moguća je svakog petka ako posjetite restoran Pupa Kod ljubice.

Ovaj obiteljski restoran, tradicije duge gotovo pola stoljeća, ne želi se tako lako prepustiti „modernom“ te je odlučio sačuvati autentični duh starog Zagreba.

Jedan je to od rijetkih restorana gdje se još uvijek može jesti dok u pozadini svira živa glazba pa je večera uz glazbu uživo petkom događaj koji iz tjedna u tjedan ondje privlači brojne goste. Savršen je ovo način za opustiti se s obitelji ili društvom nakon napornog radnog tjedna, na mjestu koje ambijentom i glazbom budi nostalgiju i vraća u neka opuštenija prošla vremena. Kada uz to još dodamo domaće specijalitete, jasno je da se večera uz glazbu uživo u restoranu Pupa kod Ljubice ne smije propustiti.

Ovakvi događaji, topao i ugodan ambijent, uslužno i nenametljivo osoblje te velika ponuda domaćih gastronomskih specijaliteta razlog su zašto se gosti vrlo rado vraćaju u restoran Pupa kod Ljubice.

Restoran Pupa kod Ljubice nalazi se na adresi Jarun 45, a za sve upite i informacije te rezervaciju stolova možete ih kontaktirati pozivom na brojeve telefona +385 (0)1 3833 138 i +385 98 621 891 ili slanjem e-maila na [email protected].