Vjenčanice su nešto zbog čega su mladenke spremne proputovati pola svijeta, ne bi li pronašle onu pravu, a mnoge čak i nakon duge potrage ne budu zadovoljne nađenim. No, što ako vam kažemo da nema potrebe za tolikom potragom, nego da savršenu vjenčanicu možete pronaći u Zagrebu, točnije u Salonu vjenčanica Bety?

Salon vjenčanica Bety otvoren je 2008. godine i od onda je nezaobilazno mjesto brojnim mladenkama uoči jednog od najvažnijih dana u njihovim životima. Ondje pronađu haljinu u kojoj zablistaju te svoje vjenčanje, po lijepim uspomenama, pamte do kraja života

U ponudi imaju elegantne i klasične vjenčanice najpoznatijih svjetskih brendova koje kod njih možete kupiti ili unajmiti. Ako vam se pak ne sviđa ništa od ponuđenog i imate vlastitu viziju svoje vjenčanice iz snova, Salon vjenčanica Bety nudi mogućnost šivanja po mjeri.

Ukoliko želite izbjeći gužvu i čekanje Salon vjenčanica Bety preporučuje rezervaciju termina.

Salon vjenčanica Bety nalazi se u Zagrebu na prvom katu SC Prečko na adresi Ulica Josipa Slavenskog 1, a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 91 513 3246 ili slanjem poruke na [email protected].