Knjigovodstvo za sve poslovne subjekte, manje ili veće, usluga je koju nudi đakovačka tvrtka Šimić računovodstvo.

Svojim iskusnim timom stručnjaka, ova tvrtka pruža pouzdane i sveobuhvatne knjigovodstvene usluge koje zadovoljavaju potrebe različitih poslovnih subjekata.

Jedna od ključnih usluga koju nudi Šimić računovodstvo je vođenje poslovnih knjiga. Tim stručnjaka s velikom preciznošću i pažnjom vodi sve financijske zapise i dokumentaciju koja je potrebna za pravilno poslovanje klijenata. To uključuje evidentiranje svih financijskih transakcija, izradu financijskih izvještaja, pripremu poreznih prijava te pravodobno dostavljanje svih potrebnih izvještaja nadležnim institucijama.

Osim vođenja poslovnih knjiga, Šimić računovodstvo pruža i brojne druge usluge koje su važne za uspješno poslovanje klijenata. To uključuje obavljanje različitih poslova vezanih uz kreditiranje, kao što su prikupljanje podataka, izrada analiza kreditne sposobnosti pravnih i fizičkih osoba te pružanje informacija o njihovoj financijskoj stabilnosti. Tvrtka također posreduje pri sklapanju poslova na novčanom tržištu te pruža stručno savjetovanje pravnim osobama u vezi s kapitalnom strukturom, poslovnom strategijom i drugim pitanjima vezanim uz njihovo poslovanje.

Posebno vrijedna usluga koju Šimić računovodstvo pruža jest izrada poslovnih planova za dobivanje poticaja za samozapošljavanje na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje. Svojim stručnim znanjem i iskustvom, tvrtka pomaže poduzetnicima u izradi kvalitetnih poslovnih planova koji će im omogućiti pristup poticajima i financijsku podršku za pokretanje vlastitog posla.

Tvrtku Šimić računovodstvo možete pronaći u Đakovu na adresi Ulica Ante Starčevića 29, a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati pozivom na brojeve telefona +385 31 820 446 i +385 98 941 8752 te slanjem poruke na e-mail adresu [email protected].