Brusni i rezni materijal dio je asortimana veleprodaje kojom se bavi zagrebačka tvrtka Sve-Prom, s dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu.

U ponudi imaju brusni i rezni materijal njemačkih proizvođača brusnih i reznih ploča s kojima surađuju od samih početaka. Kroz godine, Sve-Prom d.o.o. nije samo zadržao svoju poziciju u industriji, već ju je i proširio. Proširili su svoju poslovnu mrežu i ostvarili suradnju s drugim priznatim proizvođačima iz Europske unije kao što su Jost, Abraboro i Feida.

Danas se tvrtka Sve-Prom d.o.o. može pohvaliti razgranatom mrežom partnera diljem cijele Hrvatske te su postali ključni distributer reznog i brusnog programa mnogim poznatim tvrtkama.

U njihovoj ponudi možete pronaći brusne četke, brusne ploče za metal i kamen, dijamantne ploče za asfalt, beton, lonce i keramiku, diskove za brušenje i poliranje, rezne ploče za metal i kamen te razna svrdla.

Sve-Prom veleprodaja nalazi se u Zagrebu na adresi Markuševečka cesta 183, a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 1 4575 161 ili slanjem poruke na [email protected].