Pribor za bojanje dio je asortimana veleprodaje kojom se bavi zagrebačka tvrtka Sve-Prom, s dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu.

Njihov asortiman uključuje širok izbor boja i lakova za sve vrste unutarnjih i vanjskih površina te valjaka i četki, od onih za precizno detaljno bojanje do onih za brži i ravnomjerniji rad. Osim toga, u ponudi imaju i sav ostali pribor potreban za kvalitetno bojanje. Sve-Prom uvijek teži pružiti proizvode vrhunske kvalitete kako bi svaki projekt bojanja bio olakšan i donio izvanredne rezultate.

Danas se tvrtka Sve-Prom d.o.o. može pohvaliti razgranatom mrežom partnera diljem cijele Hrvatske te su postali ključni distributer za svrdla mnogim poznatim tvrtkama.

Osim pribora za bojanje u njihovoj ponudi možete pronaći svrdla za sve materijale, ali i brusne četke, brusne ploče za metal i kamen, dijamantne ploče za asfalt, beton, lonce i keramiku, diskove za brušenje i poliranje, rezne ploče za metal i kamen te ostalo.

Sve-Prom veleprodaja nalazi se u Zagrebu na adresi Markuševečka cesta 183, a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 1 4575 161 ili slanjem poruke na [email protected].