Najam napuhanaca za dječje rođendane i ostale prigode usluga je koju nudi obrt Tia napuhanci, prvi đakovački obrt registriran za ovu uslugu.

Bilo da slavite dječji rođendan, obiteljsko okupljanje ili neki drugi važan događaj, Tia napuhanci su tu da vašu proslavu učine iznimnom. Njihova ponuda uključuje napuhance raznih dimenzija u obliku omiljenih crtanih likova, životinja i drugih zabavnih motiva. Zamislite samo oduševljenje djece kada vide ogromnog Mickey Mousea, popularni automobil iz crtića “Auti” ili razne životinje kako se uzdižu iznad njihovog rođendanskog stola.

Jedna od ključnih prednosti Tia napuhanaca je njihova sigurnost i kvaliteta. Svi napuhanci zadovoljavaju stroge EU sigurnosne standarde te posjeduju potrebne certifikate. Ovo je posebno važno kako bi roditelji i organizatori mogli biti sigurni u dobrobit djece tijekom korištenja napuhanaca.

Osim bogatog izbora napuhanaca, obrt Tia napuhanci također pruža i uslugu dostave. To znači da će napuhanci biti dostavljeni na željenu lokaciju i postavljeni prije početka događaja, što vam štedi vrijeme i olakšava organizaciju. Bez obzira na to je li vaša proslava na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, Tia napuhanci su tu da ispune vaše želje.

Za sve ostale upite, informacije i rezervaciju napuhanca možete kontaktirati Tia napuhance pozivom na broj telefona +385 95 540 72 89 ili slanjem poruke na [email protected].