Promotivni materijali, odnosno njihov uvoz, osnovna su djelatnost zagrebačke Tvrtke Tima Unit.

Kroz godine uspješnog poslovanja, Tima Unit izgradila je reputaciju pouzdanog partnera u svijetu promocije i brendiranja, nudeći širok spektar proizvoda koji pomažu tvrtkama u jačanju njihove tržišne prisutnosti i prepoznatljivosti.

Tima Unit se ponosi bogatim portfeljem promotivnih materijala koji zadovoljavaju potrebe različitih klijenata, a neki od promotivnih materijala koje nude su majice, kape, rokovnici, upaljači, kemijske olovke, blokovi, torbe, šalice te brojne druge stvari.

Svakom klijentu pristupaju pojedinačno, pružajući savjetovanje i pomoć u odabiru najboljih promotivnih materijala. Klijentima se omogućuje personalizacija proizvoda kako bi se osiguralo da promotivni materijali savršeno odgovaraju brendu i njegovoj poruci.

Kao dio personalizacije proizvoda svojim klijentima nude usluge strojnog veza i tiska na sve vrste promotivnih materijala.

Tima Unit nalazi se u Donjim Čehima na adresi Lucmanova 17/B, a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 91 488 8875 ili slanjem poruke na mail [email protected]