Strojni vez na majice jedna je od usluga koje nudi zagrebačka tvrtka Tima Unit koja se bavi uvozom svih vrsta promotivnih materijala.

Strojni vez tehnika je koja omogućuje izradu raznih uzoraka, logotipa ili natpisa na tkanini. Ono što tvrtku Tima Unit čini posebnom je visokokvalitetna izvedba strojnog veza, koja rezultira preciznim i atraktivnim dizajnima na majicama. Njihovi zaposlenici posjeduju bogato iskustvo u ovoj tehnici, što im omogućuje stvaranje raznolikih dizajna prema željama klijenata.

Proces strojnog veza počinje digitalizacijom dizajna, nakon čega se koristi specijalni softver kako bi se dizajn prilagodio stroju za vez. Zatim se odabire odgovarajuća niti u bojama koje klijent želi, te se stroj precizno programira kako bi izveo željeni uzorak. Nakon toga, majica se postavlja na stroj, a stroj počinje izrađivati vez. Konačni rezultat je visokokvalitetni vez koji izgleda izuzetno atraktivno i trajno.

Osim strojnog veza, Tima Unit nudi i usluge tiska na majice i ostale promotivne materijale. Koristeći istu razinu stručnosti i tehnologiju, osiguravaju vrhunsku kvalitetu ispisa koji će zadovoljiti i najzahtjevnije klijente.

Tima Unit nalazi se u Donjim Čehima na adresi Lucmanova 17/B, a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 91 488 8875 ili slanjem poruke na mail [email protected]