Tisak na majice jedna je od usluga koje nudi zagrebačka tvrtka Tima Unit.

Tisak na majice predstavlja tehnologiju koja omogućuje postavljanje raznolikih uzoraka, logotipa ili natpisa na tkaninu. U Tima Unitu, taj proces izvodi se s posebnom pažnjom i iznimnom kvalitetom, stvarajući majice s preciznim i atraktivnim dizajnima. Zaposlenici ove tvrtke imaju bogato iskustvo u ovoj tehnici te su sposobni kreirati raznolike dizajne prema zahtjevima klijenata.

Proces tiska na majice počinje digitalizacijom dizajna, nakon čega se koristi poseban softver kako bi se dizajn prilagodio tiskarskom stroju. Boje tinte biraju se prema željama klijenta, a zatim se stroj precizno programira za izradu željenog dizajna. Kada je majica postavljena na stroj, tisak počinje.

Rezultat je visokokvalitetni tisak koji privlači pogled i dugotrajno zadržava svoj izgled.

Tima Unit ne nudi samo tisak na majice, već i tisak na razne druge promotivne materijale, kao i uslugu strojnog veza na majice. S istom stručnošću i tehnologijom, jamče vrhunsku kvalitetu ispisa koji zadovoljava i najzahtjevnije klijente.

Tima Unit nalazi se u Donjim Čehima na adresi Lucmanova 17/B, a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 91 488 8875 ili slanjem poruke na mail [email protected]