Tisak na promotivne materijale jedna je od usluga koje nudi zagrebačka tvrtka Tima Unit koja se bavi uvozom svih vrsta promotivnih materijala.

Proces tiska na promotivne materijale započinje digitalizacijom dizajna, gdje se uzima u obzir svaki detalj kako bi se postigao željeni izgled. Nakon toga, odabiru se odgovarajući materijali i boje tinte, prilagođeni specifičnim zahtjevima klijenata. Zatim, uz pomoć specijaliziranog softvera, dizajn se prilagođava tiskarskom stroju koji precizno izvodi željeni uzorak na odabranim materijalima.

Ne samo da Tima Unit nudi usluge tiska na različite promotivne materijale, već se ističe i po svojoj brzini izrade, pouzdanosti i kreativnosti. Njihov tim stručnjaka posvećen je pružanju vrhunske usluge klijentima, prateći najnovije trendove i tehnologije u industriji. Bilo da se radi o malim ili velikim narudžbama, Tima Unit garantira izvrsnost u svakom koraku proizvodnog procesa.

Tima Unit ne nudi samo tisak na promotivne materijale, već i tisak na majice, kao i uslugu strojnog veza na majice.

Tima Unit nalazi se u Donjim Čehima na adresi Lucmanova 17/B, a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 91 488 8875 ili slanjem poruke na mail [email protected]