Tisak na upaljače jedna je od usluga koje nudi zagrebačka tvrtka Tima Unit koja se bavi uvozom svih vrsta promotivnih materijala.

Ova tehnika omogućuje postavljanje logotipa, natpisa ili raznih uzoraka na površinu upaljača, stvarajući personalizirani proizvod koji će biti privlačan i funkcionalan za korisnike.

Proces tiska na upaljače započinje digitalizacijom dizajna, gdje se svaki detalj pažljivo obrađuje kako bi se postigao željeni izgled. Nakon toga, odabiru se odgovarajuće boje tinte koje će najbolje odgovarati dizajnu i materijalu upaljača. Zatim, uz pomoć specijaliziranog softvera, dizajn se prilagođava tiskarskom stroju koji precizno izvodi željeni uzorak na upaljačima.

Ne samo da Tima Unit nudi usluge tiska na upaljače, već se ističe i po svojoj brzini izrade, pouzdanosti i kreativnosti. Njihov tim stručnjaka posvećen je pružanju vrhunske usluge klijentima, prateći najnovije trendove i tehnologije u industriji. Bilo da se radi o malim ili velikim narudžbama, Tima Unit garantira izvrsnost u svakom koraku proizvodnog procesa.

Tima Unit ne nudi samo tisak na upaljače, već i tisak na razne druge promotivne materijale i majice, kao i uslugu strojnog veza na majice. S istom stručnošću i tehnologijom, jamče vrhunsku kvalitetu ispisa koji zadovoljava i najzahtjevnije klijente.

Tima Unit nalazi se u Donjim Čehima na adresi Lucmanova 17/B, a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 91 488 8875 ili slanjem poruke na mail [email protected]