Vijci su prijeko potrebni prilikom izvođenja raznih radova i nešto su bez čega majstori jednostavno ne mogu. Najveću ponudu vijaka u Đakovu potražite u trgovini Ventus-Trade.

Ventus-Trade u ponudi ima vijke raznih vrsta i dužina, za sve moguće podloge i materijale, a osim samih vijaka od spojnog materijala izdvajaju matice, podloške, klinove, tiple, osigurače, čavle, uloške zakovice, pop zakovice i drugo.

Osim vijaka, Ventus-Trade ponosi se i svojom ponudom raznih okova za građevinsku stolariju kao što su brave, kvake, štitovi, spojnice, cilindri, okovi za prozore i vrata.

U njihovoj ponudi nalaze se brojni ručni i električni alati među kojima se ističu vrhunski alati poznate američke tvrtke Milwaukee.

Ako vam vijci stvaraju probleme prilikom radova zato što nikada nemate onaj odgovarajući, posjetite Ventus-Trade i uz pomoć njihovog stručnog osoblja sigurno ćete kući otići s onim koji vam je potreban.

Ventus-Trade možete posjetiti u Đakovu na adresi Ivana Gorana Kovačića 23, a za sve ostale upite i informacije možete ih kontaktirati pozivom na brojeve telefona +385 31 814 064 i +385 98 438 722 ili slanjem poruke na [email protected].