Kvalitetna kava jedan je od razloga zašto se gosti iz dana u dan vraćaju u osječki Axmann Caffe.

Axmann Caffe, smješten u trgovačkom centru (bivši Mercator) postao je nezaobilazno odredište za sve ljubitelje kvalitetne kave. Ovaj izdvojeni brend Axmann Puba odiše stilom i jednostavnošću, stvarajući ugodan prostor u kojem posjetitelji mogu uživati u vrhunskoj kavi i opuštenoj atmosferi. Bez obzira jeste li u prolazu, shoppingu ili želite provesti vrijeme s prijateljima, Axmann Caffe pruža idealan ambijent za sve prilike.
Posebna pažnja posvećena je ponudi kave, koja se priprema s pažljivo odabranim zrnom, garantirajući vrhunski okus svakog napitka. Od klasičnog espressa do cappuccina i latte macchiata, svaki napitak u Axmann Caffeu priprema se s velikom preciznošću i ljubavlju prema kavi. Baristi su stručnjaci u svom poslu, uvijek spremni preporučiti savršenu kavu prema vašem ukusu. Osim toga, u ponudi su i razni topli napitci, kao i širok izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića te sladoled, što ovaj kafić čini savršenim mjestom za svako doba dana.

Unatoč smještaju unutar trgovačkog centra, Axmann Caffe je uspio stvoriti prostor koji odiše toplinom i ugodom. Prostrana terasa, koja je dostupna posjetiteljima, idealna je za uživanje u kavi na otvorenom, posebno u toplijim mjesecima.

Jedan od velikih prednosti Axmann Caffea je i besplatan parking, dostupan ispred i ispod trgovačkog centra. Ova pogodnost čini ga idealnim mjestom za pauzu tijekom shoppinga ili kao destinaciju za opuštanje uz šalicu izvrsne kave. Bilo da ste u prolazu ili planirate dulji boravak, besplatan parking omogućuje vam bezbrižan dolazak i uživanje u ponudi Axmann Caffea.

Axmann Caffe je više od mjesta za kavu; to je mjesto gdje možete uživati u svakom trenutku, uz izvrsnu uslugu i kvalitetne napitke.

Axmann Caffe pronaći ćete u Osijeku na adresi Gacka ulica 10 (bivši Mercator), a za sve upite i informacije možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 95 171 70 31.