Kokteli su dio ponude osječke Pivnice Bure Bar, smještene na ulazu u Tvrđu, odmah iznad Kafanice.

Pivnica Bure Bar nudi jedinstveno iskustvo koje nadmašuje klasičnu pivnicu. Ovaj industrijski šarmantni prostor, s detaljima poput pivskih bačava i buradi, pruža ugodno okruženje za sve ljubitelje piva. No, osim što je poznat po svojoj izvanrednoj selekciji piva, Bure Bar se izdvaja i po svojoj bogatoj ponudi koktela koja će oduševiti sve posjetitelje.

Koktel ponuda u Bure Baru uključuje širok spektar pića, od klasičnih favorita poput mojita i martinija, do inovativnih kreacija koje će vas iznenaditi i oduševiti. Iskusni barmeni posvećuju se svakom koktelu s velikom pažnjom, osiguravajući da svaki napitak bude savršeno pripremljen i prikladno poslužen.

Bure Bar se time ne ograničava samo na pivo. Ovaj pivnica nudi više od toga, stvarajući kompletno iskustvo za sve ljubitelje koktela. Uživanje u savršeno izbalansiranim koktelima u ambijentu s industrijskim karakteristikama postaje poseban doživljaj.

Uz ugodno osoblje koje se brine o vašim željama i potrebama, Bure Bar je idealno mjesto za sve koji traže nešto novo i uzbudljivo. Ako želite proširiti svoje pićne horizonte izvan piva, posjetite Bure Bar i otkrijte nevjerojatnu paletu koktela u ovom jedinstvenom okruženju.

Vikendom se Bure Bar pretvara u mjesto dobre zabave, gdje su za glazbu uglavnom zaduženi razni DJ-evi, a ako ogladnite sve što trebate je spustiti se u podrum i odabrati neko od jela iz ponude Kafanice.

Pivnicu Bure Bar pronaći ćete u Osijeku na adresi Franje Kuhača 1, a za sve upite, informacije ili rezervaciju stolova možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 91 605 2339.