Mjesto za zabavu u Osijeku svakako je Kafanica, sada već kultni restoran i noćni klub koji iz vikenda u vikend privlači brojne goste.

Na samom ulazu u osječku Tvrđu, ispod pivnice Bure Bar, smjestio se restoran i noćni klub Kafanica, omiljeno mjesto za izlaske brojnim Osječanima i gostima iz čitave okolice. Otvara se samo petkom i subotom, a svaki vikend donosi nešto novo jer ondje često gostuju poznate pjevačice i pjevači, bendovi i DJ-evi, koji raznovrsnom glazbom zabavljaju goste.

Kafanica nije samo noćni klub; ujedno je i restoran s bogatom ponudom hrane. Stoga, nema nikakvih problema ako ogladnite u izlasku, jer će vas ondje dočekati ukusna jela. Moderno uređen interijer, bogata ponuda hrane i pića, vrhunsko osoblje i nezaboravna atmosfera natjerat će vas da se u Kafanicu vratite još koji puta.

Bilo da tražite mjesto za opuštanje uz večeru ili želite plesati cijelu noć, Kafanica će vam pružiti sve što vam treba za savršen izlazak. Ovo mjesto savršeno kombinira elemente restorana i noćnog kluba, pružajući jedinstveno iskustvo koje zadovoljava sve ukuse. Kvaliteta usluge i raznolikost ponude čine Kafanicu nezaobilaznom destinacijom za sve one koji traže vrhunsku zabavu u Osijeku.

Kafanicu ćete pronaći u Osijeku na adresi Franje Kuhača 1, a za sve upite, informacije i rezervacije stolova možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 91 605 2339.