Noćni klub i restoran Kafanica iz vikenda u vikend mjesto je koje okuplja ljude željne odlične zabave.

Smještena na ulazu u osječku Tvrđu, ispod poznate pivnice Bure Bar, Kafanica je mjesto koje spaja uzbudljivu noćnu zabavu s odličnom gastronomijom. Otvorena samo petkom i subotom, Kafanica se transformira u vibrantni noćni klub koji brzo postaje omiljeno odredište za sve one koji žele doživjeti nezaboravnu noć u Osijeku.

Svaki vikend, Kafanica nudi jedinstveno iskustvo uz nastupe poznatih pjevača, bendova i DJ-eva koji svojim energičnim i raznovrsnim glazbenim repertoarom oduševljavaju posjetitelje. Uz modernu i privlačnu atmosferu kluba, savršeno postavljen interijer stvara idealnu pozadinu za ples i zabavu koja traje do ranih jutarnjih sati.

Noćna zabava u Kafanici ne bi bila potpuna bez bogate ponude pića koja zadovoljava sve ukuse. Profesionalno osoblje brine se da vam ništa ne nedostaje, bilo da uživate u koktelima, vinima ili drugim omiljenim napicima. Kad se umorite od plesa, možete se opustiti i uživati u gastronomskim delicijama koje Kafanica nudi, čime se još više upotpunjuje vaš izlazak.

Ako tražite mjesto koje pruža najbolju kombinaciju vrhunske zabave i kvalitetnog izlaska, Kafanica u Osijeku je pravo odredište za vas. Bez obzira na to tražite li energičnu noćnu zabavu, plesni ritam ili samo opuštanje uz sjajan obrok, Kafanica će vam pružiti sve što vam treba za savršen vikend izlazak.

Kafanicu ćete pronaći u Osijeku na adresi Franje Kuhača 1, a za sve upite, informacije i rezervacije stolova možete ih kontaktirati pozivom na broj telefona +385 91 605 2339.